S-market Laihia i Laihela nominerad till Årets Brödbutik 2023


8.11.2022

Finlands Bageriförbund rf utser Årets Brödbutik 2023 i februari nästa år, och detta är inte mindre än den 27:e utnämningen i ordningen. Den enda kandidaten i Österbotten och de närliggande landskapen till titeln Årets Brödbutik 2023 är S-market Laihia. Vid valet av Årets Brödbutik bedöms hur mångsidigt och färskt butikens sortiment är samt tillgången på lokala, regionala och riksomfattande bageriprodukter. Särskilt beaktas att produkterna tillverkas i Finland.
”Vi är glada över detta erkännande. Vi har satsat på sortimentet på vår brödavdelning och vi har kunniga och positiva medarbetare som sörjer för det. Vi ser till att ha så många lokala produkter som möjligt i sortimentet, och på veckosluten säljer vi mycket produkter från exempelvis bageriet Aroma. Vi antar utmaningen och är glada över att få tävla om titeln Årets Brödbutik”, säger Asko Laukka, chef för S-market Laihia.
S-market Laihia förnyades i fjol och i samband med det förbättrades även brödavdelningen ytterligare. I butikens sortiment finns bland annat produkter från nio små bagerier och det finns också ett stort samlat sortiment av produkter för specialdieter.
Handelslaget KPO

Marketchef Asko Laukka