Mångsidiga butiker


Om du gillar kundservice skulle det mångsidiga arbetet på Prisma, S-market eller Sale kunna vara din grej. Arbetet sköts genom teamwork tillsammans med de bästa kollegorna som finns!

Kundservice är en hjärtesak

På Prisma, S-market och Sale träffar du kunder hela dagarna, och ingen arbetsdag är den andra lik. Arbetet sköts genom teamwork och vid din sida har du de bästa kollegorna som finns!

Din arbetsdag kan bestå av till exempel kundservice, kassaarbete och hyllplockning. Beroende på butik kan du även jobba med onlinematbutiken där du plockar ihop beställningar, på mattorget eller på bankens kundtjänstställe. Arbetet i butikerna är flexibelt skiftarbete för alla åldrar: från unga nykomlingar i början av sin karriär till proffs med lång erfarenhet. Flexibla arbetstider möjliggör även deltidsarbete till exempel vid sidan av studierna.

Handelslaget KPO har totalt 5 Prisma-, 33 S-market och 34 Sale-butiker samt 5 Emotion-affärer och en Prisma Rauta.

Titta på KPO:s lediga jobb eller lämna en öppen ansökan.

Riikka
Försäljare, Prisma 

Det bästa med jobbet är kollegorna! På Prisma har vi en sammansvetsad arbetsgemenskap, vilket i hög grad påverkar trivseln på jobbet. Jag uppskattar också arbetsgivarens flexibilitet samt bra personalförmåner.

Som försäljare på kläd- och sportavdelningen omfattar mina dagliga uppgifter kundservice, att ta emot produkter och plocka fram dem, samt att ta hand om beställningarna på vår avdelning. Jag tycker om att organisera kläder och skapa matchande helheter. Det bästa är också hur jag kan påverka det allmänna utseendet i vår butik med mitt eget arbete.

 

Joni,
försäljare Prisma

Jag har arbetat på Prisma i över 18 år. Det roligaste är de varierande arbetsuppgifterna och olika kundmöten. Det är fint att hitta en passande lösning till kunden problem. Medarbetarna påverkar också hur man orkar och trivs på jobbet.

På Prisma kan du arbeta vid kassan, med dagligvaror, det vill säga matsidan, eller på bruksvaruavdelningarna. På sportavdelningen innehåller dagarna, förutom kundservice, även prissättning, organisering av hyllorna och planerande samt genomföring av säsongsväxlingar.

Ville-Valtteri
Försäljare, S-market

Vi har ett jättebra gäng på jobbet och man kan alltid komma till arbetet med ett glatt humör. Det är trevligt att jobba med alla. Kunderna är trevliga och speciellt äldre kunder har tid att prata.

På jobbet kan man vara vid kassan, plocka produkter i hyllor och betjäna kunder. Numera är det även mycket samlande av produkter till webbutiksbeställningar. Det är en trevlig omväxling i arbetsdagen.

Rinja
Försäljare, Sale

Jag studerar just nu och får lätt passat ihop mitt arbete med mina studier. Jag gillar att vara med människor, så denna bransch passar mig bra.

Jag gillar också att arbetet är lagom fysiskt. I en liten butik kan man även ibland fokusera på detaljerna, som att städa eller organisera hyllorna.

Toni
Butikschef, Sale

Inom handelsbranschen jobbar man som ett team. Kollegorna har en stor inverkan på arbetet. Jag har arbetat inom branschen redan i 27 år och har inte funderat på att byta arbetsgivare en endaste gång.

Jag började min karriär en gång i tiden vid kassan i Prisma Karleby. Jag har deltagit mångsidigt i skolningar och chefsutbildningar. Idag arbetar jag som butikschef på Sale i Vasa.

Dessutom har KPO väldigt bra personalförmåner. Du får rabatt på t.ex. matinköp, bruksvaror, hotell och restauranger - och det satsas även på hälsan med t.ex. motions- och välmående förmåner varje år.