Ägakundsrelationen


KPO:s ägarkund är ägare i både Handelslaget KPO och hela S-gruppen. Och samtidigt vår viktigaste kund, för vilken S-gruppen finns till.

Handelslaget KPO:s uppgift och verksamhetsidé är att producera tjänster och förmåner till sina ägarkunder. S-Förmånskortet är tecken på att du är ägarkund och nyckeln till Bonus och de andra ägarkundsförmånerna. Bli ägarkund genom länken nedan eller i  KPO:s Prisma-varuhus.

ANSLUT DIG SOM KPO:S ÄGARKUND

KPO erbjuder alltid sina ägarkunder förmånliga priser och fantastiska ägarkundsförmåner.Din förmån är upp till 1 400 € om året.*

Förutom de förmåner som ges i form av direkta pengar – Bonusen, räntan på andelsinsatsen, köpåterbäring och betalningssättsförmånen – får våra ägarkunder bl.a. njuta av S-gruppens produktförmåner, förmåner förknippade med olika slag av idrotts- och kulturevenemang samt aktuella förmåner via appen S-mobil. Och så får vi inte heller glömma de förmåner som våra Bonuspartners beviljar på försäkringar, resor, telefonanslutningar m.m..

Läs varför det lönar sig för dig att ansluta dig som Handelslaget KPO:s ägarkund och på vilket sätt du gynnas av Handelslaget KPO:s medlemskap.

 

Konkurrenskraftig bonustabell

Bonusen, d.v.s köpåterbäringen, innebär att pengar som har betalats för inköp kommer tillbaka. Bonus betalas på inköp som gjorts på Handelslaget KPO:s alla 150 verksamhetsställen och på S-gruppens mer än 2 000 köpställen runt om i Finland. Likaså får man Bonus på köp via våra nättjänster samt på köp hos våra samarbetspartners.

Bonusen är 1-5 procent för de bonusköp som gjorts under månaden. Bonusprocenten ökar stegvis och blir allt högre ju mera ägarkundshushållet totalt köper under månaden.

Handelslaget KPO:s bonustabell tillhör de bästa inom S-gruppen. Redan med månadsinköp på 900 euro kan man få tillbaka 5 procent av pengarna som man har betalat för inköpen. Titta närmare på bonustabellen och lägg märke till hur Bonusen på dina inköp byggs upp.

Här kan du läsa mera om hur Bonusen löper upp och hur den betalas ut


Ytterligare information om ägarkundskap

Bekanta dig närmare med ägarkundsrelationen via nedanstående länken.

Ägare i handelslaget

Andelsinsatsen

Så här blir du ägarkund

Reglerna för S-gruppens ägarkundsystem

S-Förmånskortet

Bonus

Elektroniska tjänster