Börja jobba inom KPO

Vi på KPO är ett sammansvetsat gäng och har de bästa personalförmånerna! Vi är också en ansvarsfull arbetsgivare och tar hand om våra medarbetare.

Visste du att Handelslaget KPO är en av de största arbetsgivarna i Österbotten och har cirka 2100 anställda. KPO har både heltids- och deltidsanställda, såväl unga nykomlingar i början av sin karriär som proffs med lång erfarenhet. Vi har verksamhet inom Vasa, Karleby, Jakobstads och Ylivieska ekonomiska region.

Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare inom olika branscher – kolla in våra lediga jobb och bli en KPO:are du också!

Nedan ser du flera goda anledningar till varför KPO är en suverän arbetsgivare!

Vi söker 1200 sommarjobbare

Handelslaget KPO erbjuder även i år sommarjobb för 1200 unga i de österbottniska landskapen. Kom och jobba hos oss på Prisma, S-market, Sale, ABC, Emotion, Sokos Hotel, restaurang, bilaffär eller S-Banken.

Det är viktigt för oss att ge ungdomar den bästa möjliga sommarjobbsupplevelsen och därför deltar vi i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb även i år.

Ansökningstiden för KPO:s egentliga sommarjobb går ut den 31.3.2023. Cheferna på våra verksamhetsställen kommer att ta kontakt med de sökande under april för intervjuer. Du kan fortfarande kontaktas om möjliga avbokningsplatser under maj.

***

Ansökan om sommarpraktik ”Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna”, som riktar sig till minderåriga, öppnar den 1.4.

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-praktiken riktar sig till grundskoleelever, tiondeklassare, gymnasieelever och unga som deltar i HUX- och TELMA-utbildningen och är tänkt som den första sommarpraktiken som pågår i två veckor.

Läs mer och ansök om sommarpraktik 1.-30.4.2023.

Lediga jobb – Kom med i vårt glada gäng!

Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare! Kolla om det finns ett lämpligt ledigt jobb för dig eller fyll i en öppen ansökan. Obs. Vi tar inte emot ansökningar per e-post.