Kom och jobba hos KPO

Jobba i en modern och inspirerande omgivning på KPO:s butiker, trafikbutiker, specialaffärer, restauranger, hotell, bilaffärer eller på kontoret. Bekanta dig med vårt utbud av arbetsplatser och ansök.

Handelslaget KPO är en av de största sysselsättare i Österbotten. Verksamheten bedrivs inom Vasa, Karleby, Jakobstad och Ylivieska ekonomiområden. Vi KPO:are är ca. 1 700 till antalet. Vår grupp består av heltidsanställda och deltidsanställda, ungdom med börjande arbetskarriär och seniorer med omfattande erfarenhet.

Vi söker ständigt fler proffs  och personer som vill bli proffs inom olika branscher. Nedan finns det länkar till våra lediga platser.

 

 

Sommarjobb 2020

Handelslaget KPO:s rekrytering till sommarjobbplatserna har tagit slut. Cheferna vid våra butiksenheter har varit i kontakt med dem som blivit valda till sommarjobb.

Coronaepidemin har medfört att rekryteringen till årets sommarjobbplatser varit mycket krävande. Rese- och förplägnadsbranschen öppnas i början av juni. På grund av detta lever behovet av sommarjobbare ännu. Det kan hända att vi ännu i juni eller juli ännu är i kontakt med er som sökt om jobb.

Lediga jobb

Kolla om det finns en plats för just dig eller lämna en öppen ansökan.