Kom och jobba hos KPO

Jobba i en modern och inspirerande omgivning på KPO:s butiker, trafikbutiker, specialaffärer, restauranger, hotell, bilaffärer eller på kontoret. Bekanta dig med vårt utbud av arbetsplatser och ansök.

Handelslaget KPO är en av de största sysselsättare i Österbotten. Verksamheten bedrivs inom Vasa, Karleby, Jakobstad och Ylivieska ekonomiområden. Vi KPO:are är ca. 1 700 till antalet. Vår grupp består av heltidsanställda och deltidsanställda, ungdom med börjande arbetskarriär och seniorer med omfattande erfarenhet.

Vi söker ständigt fler proffs  och personer som vill bli proffs inom olika branscher. Nedan finns det länkar till våra lediga platser.

 

 

Sommarjobb 2021

Sommarjobb 2021 - Ansökningstiden har börjat

Handelslaget KPO anställer också i sommar 1 200 sommarjobbare. Kom och jobba på Prisma, S-market, Sale, ABC, Sokos Hotellet eller någon annan av våra många restauranger eller bilaffärer. Ansökningstiden har börjat!

Meddela på ansökan till vilket verksamhetsställe du söker, du kan välja tre verksamhetsställen som intresserar dig mest. Ansökningarna behandlas så snart de kommit in. Vi meddelar per e-post om hur ansökan framskrider.

Vi behandlar endast ansökningar som har skickats via den nedanstående länken.

SÖK NU! Sommarjobb 2021

Ansökningstiden är i kraft 15.1–28.2.2021.

Lediga jobb

Kolla om det finns en plats för just dig eller lämna en öppen ansökan.