Börja jobba inom KPO


Vi på KPO är ett sammansvetsat gäng och har de bästa personalförmånerna! Vi är också en ansvarsfull arbetsgivare och tar hand om våra medarbetare.

Visste du att Handelslaget KPO är en av de största arbetsgivarna i Österbotten och har cirka 2100 anställda. KPO har både heltids- och deltidsanställda, såväl unga nykomlingar i början av sin karriär som proffs med lång erfarenhet. Vi har verksamhet inom Vasa, Karleby, Jakobstads och Ylivieska ekonomiska region.

Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare inom olika branscher – kolla in våra lediga jobb och bli en KPO:are du också!

Nedan ser du flera goda anledningar till varför KPO är en suverän arbetsgivare!

Sommarjobbsansökan har stängts

Handelslaget KPO anställer även i år 1200 sommarjobbare i de Österbottniska landskapen. Kom och jobba hos oss på Prisma, S-market, Sale, ABC, Sokos, Emotion, Sokos Hotel, restaurang, S-Banken eller kontoret.

Det är viktigt för oss att ge ungdomar den bästa möjliga sommarjobbsupplevelsen och därför deltar vi i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb även i år.

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna-praktiken riktar sig till grundskoleelever, tiondeklassare, gymnasieelever och unga som deltar i HUX- och TELMA-utbildningen och är tänkt som den första sommarpraktiken som pågår i två veckor.

Ansökningstiden för KPO:s egentliga sommarjobb och Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna -sommarjobbplatserna har tagit slut. Tack för alla ansökare!

Vi är så glada över de numera ansökningarna vi fått och kommer att informera alla som blivit valda under våren.

 

Lediga jobb – Kom med i vårt glada gäng!


Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare! Kolla om det finns ett lämpligt ledigt jobb för dig eller fyll i en öppen ansökan. Obs. Vi tar inte emot ansökningar per e-post.