Prisma Karleby renoveras


8.1.2024

Handelslaget KPO renoverar affärslokalerna i Prisma Karleby. Syftet med renoveringen är göra det smidigare och enklare för kunderna att handla i butiken och att utöka sortimenten. Renoveringen blir klar våren 2024.

Butiken får ett nytt utseende enligt det nya Prisma-konceptet. Inredningen förnyas och butiken får nya fräscha och moderna färger. Avdelningarna uppdateras så att de utgör tydligare helheter. Även shoppinggatans utseende moderniseras.

Renoveringen fokuserar utöver på en god kundupplevelse också på hustekniken och energifrågorna. Prisma får en ny C02-kylanläggning och kylmöbler med dörrar samt ett effektivt värmeåtervinningssystem som gör det möjligt att dra nytta av kylsystemets kondensenergi för uppvärmning av byggnaden. Även den övriga hustekniken moderniseras.

Prismas bruksvaruavdelningar får nya tydliga presentationer och barnartiklar, skönhet och välbefinnande samt sällskapsdjursprodukter får nya moderna avdelningsenheter. I det nya visuellt tilltalande konceptet uppmärksammas hela avdelningens miljö, presentationerna samt det större sortimentet.

”Den kommande moderniseringen är en genomgripande ansiktslyftning för Prisma Karleby. Föregående omfattande renovering inklusive utbyggnad gjordes 2013. Kunden kan se fram emot ett ännu bättre köpställe där det är smidigt att handla och sortimentet är större. Vi beklagar de olägenheter som detta förorsakar. Vi gör vårt bästa för att det ska vara smidigt och enkelt för kunderna att handla i butiken under hela renoveringen”, säger Prismadirektör Veli-Matti Haarala.

Mer information:
Handelslaget KPO
Veli-Matti Haarala Prismadirektör