Prisma Kokkola uudistuu


8.1.2024

Osuuskauppa KPO remontoi Prisma Kokkolan liiketiloja. Uudistuksen tavoitteena on aiempaa sujuvampi ja helpompi asiointi sekä laajemmat valikoimat. Uudistus valmistuu keväällä 2024.

Myymälän ilme muuttuu uuden Prisma-konseptin mukaiseksi. Kalusteita uusitaan ja värimaailma muuttuu raikkaan moderniksi. Osastot päivitetään entistä selkeämmiksi kokonaisuuksiksi. Myös kauppakäytävän ilme modernisoidaan.

Uudistuksessa huomio on paitsi hyvässä asiakaskokemuksessa, myös talotekniikassa ja energia-asioissa. Prismaan tulee uusi C02-kylmälaitos ja ovelliset kalusteet sekä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pystytään hyödyntämään kylmäjärjestelmän lauhde-energia rakennuksen lämmittämiseen. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistetaan.

Prisman käyttötavaraosastoille saadaan uudet selkeät esillepanot ja lastentarvikkeille, kauneudelle ja hyvinvoinnille sekä lemmikkieläintuotteille luodaan modernit uudet osastokokonaisuudet. Uudessa näyttävässä konseptissa tullaan, kiinnittämään huomiota koko osaston miljööseen, esillepanoihin sekä entistä laajempaan valikoimaan.

”Tuleva uudistus on hyvin kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Kokkolan Prismalle. Edellinen mittava remontti laajennuksineen valmistui 2013. Asiakkaalle uudistus tarkoittaa aikaisempaa parempaa ostospaikkaa, sujuvaa asiointia ja laajempaa valikoimaa. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä. Pyrimme varmistamaan sujuvan ja helpon asioinnin koko remontin ajan” kertoo Prismajohtaja Veli-Matti Haarala.

Lisätietoja:
Osuuskauppa KPO
Veli-Matti Haarala Prismajohtaja