Jobba i bilaffären?


Är du intresserad av bilar? Du kanske kan se dig som bilförsäljare eller tänka dig att fixa bilar i en servicehall. KPO:s bilaffärer erbjuder mångsidigt arbete i avspänd stämning!

Vi servar och säljer bilar!

KPO:s bilaffärer företräder stolt Finlands högklassiga bilmärken. Förutom de nuvarande märkesservicen servar och reparerar vi de vanligaste bilmärken.

Bilaffärens vardag är kundrelaterad arbete allt från bilmekaniker till bilförsäljare. Hos oss kan du jobba inom bilservice och verkstadstjänser, som bilförsäljare, bilsekreterare, bilbesiktare eller inom kundbetjäning som arbetsmottagare.

Handelslaget KPO:s bilaffärer är Automaa Oy och Autoliike Nystedt Bilaffär Ab. Automaa Oy har sin verksamhet i Karleby och Vasa. Autoliike Nystedt Bilaffär Ab har sin versamhet i Karleby, Jakobstad samt Ylivieska.
Dessutom verkar Nystedt i Seinäjoki och Kauhajoki under namnet Maakunnan Auto.

Titta på KPO:s lediga jobb eller lämna en öppen ansökan.

Medarbetarna berättar:

Teemu
Mekaniker, Autoliike Nystedt

Jobbet som mekaniker passar den som gillar att arbeta med händerna och inte vill sitta framför datorn. I det här jobbet är ingen arbetsdag den andra lik, utan du får göra olika jobb varje dag och även nya jobb som du inte gjort tidigare.

I mitt arbete ingår dagligt grundunderhåll, byte av däck under säsongerna samt mer krävande underhåll såsom byte av motor och feldiagnostik. Jag gillar utmaningar och särskilt att leta efter fel där det kan ta mer än en vecka att reda ut ett problem. Det bästa är att testa olika bilar och lära känna deras funktioner.

Sami
Bilförsäljare, Automaa

Det bästa med jobbet är att ha att göra med människor och få göra säljarbete. Fina bilar är också ett trevligt tillskott. Förutom presentationer av bilar innehåller arbetsdagarna även mycket arbete framför datorn. Numera kommer en hel del offertförfrågningar online och vi svarar kunder via e-post och telefon. Dessutom hanterar jag handelsavtal, finansieringsavtal, försäkringar och billeveranser med de som köpt en bil. Utöver denna region har vi kunder över hela Finland.

Många vet säkert inte att KPO även har bra förmåner för att köpa en bil, utöver e-Pass, restaurangförmåner och andra personalförmåner.