Monipuolinen market


Jos nautit asiakaspalvelusta, monipuolinen työ Prismassa, S-marketissa tai Salessa voisi olla sinun juttusi. Hommat hoidetaan tiimityönä yhdessä parhaiden työkavereiden kanssa!

Asiakaspalvelu lähellä sydäntä

Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa päivät täyttyvät asiakaskohtaamisista, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Hommat hoidetaan tiimityönä ja sinulla onkin vierellä parhaat työkaverit!

Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakaspalvelua, kassatyötä ja hyllyttämistä. Kaupasta riippuen voit työskennellä myös ruoan verkkokaupan keräilijänä, ruokatorilla tai pankkipisteellä. Työ marketeissa on vuorotyötä kaikenikäisille osaajille rautaisista konkareista aina työuraansa aloittaviin. Joustavat työajat mahdollistavat myös osa-aikaisen työskentelyn esimerkiksi opintojen ohessa.

Osuuskauppa KPO:lla on yhteensä 5 Prismaa, 33 S-marketia ja 34 Salea toimialueellaan sekä lisäksi 5 Emotionia ja yksi Prisma Rauta.

Kurkkaa KPO:n avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Riikka
Myyjä, Prisma

Parasta töissä on työkaverit! Meillä on Prismassa tiivis työyhteisö, joka vaikuttaa paljon työssä viihtymiseen. Arvostan lisäksi työnantajan joustavuutta sekä hyviä työsuhde-etuja.

Pukeutumisen ja sportosaston myyjänä päivittäisiin työtehtäviini kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, tuotteiden vastaanottamista, esillelaittoa sekä osastomme järjestyksestä huolehtimista. Tykkään järjestellä vaatteita ja luoda yhteensopivia kokonaisuuksia. Parasta on myös se, miten voin omalla tekemiselläni vaikuttaa myymälämme yleisilmeeseen.

Joni
Myyjä, Prisma

Olen työskennellyt Prismassa jo yli 18 vuotta. Kivointa on vaihtelevat työtehtävät ja erilaiset asiakaskohtaamiset. On hienoa löytää ratkaisu asiakkaalle. Myös työkaverit vaikuttavat viihtymiseen ja työssä jaksamiseen.

Prismassa voi työskennellä kassalla, päivittäistavaroiden parissa eli ruokapuolella tai käyttötavaroiden osastoilla. Sportosastolla päiviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi myymälän järjestelyä, tilaamista, hinnoittelu ja kausivaihdosten suunnittelua sekä toteutusta.

Ville-Valtteri
Myyjä, S-market

Meillä on tosi hyvä porukka töissä ja töihin voi mennä aina iloisin mielin. Kaikkien kanssa on kiva olla töissä. Asiakkaat ovat mukavia ja varsinkin iäkkäämmillä asiakkailla on aikaa jutustella.

Töissä ollaan kassalla, hyllytetään tuotteita sekä palvellaan asiakkaita. Nykyään on myös paljon verkkokauppatilausten poimintaa. Se on mukavaa vaihtelua työpäivään.

Rinja
Myyjä, Sale

Opiskelen parhaillaan ja saan helposti sovitettua työni ja opinnot yhteen. Tykkään olla ihmisten kanssa, siksi tämä ala sopii minulle hyvin.

Tykkään myös siitä, että työ on sopivasti fyysistä. Pienessä kaupassa voi myös keskittyä joskus yksityiskohtiin, eli vaikka siivoilla tai järjestellä hyllyjä.

Toni
Myymäläpäällikkö, Sale

Kaupan alalla paiskitaan hommia tiiminä. Työporukalla on iso vaikutus työntekoon. Olen ollut alalla jo 27 vuotta ja hetkeäkään en ole pohtinut työnantajan vaihtoa.

Aloitin aikoinaan Kokkolan Prisman kassalta. Olen osallistunut monipuolisesti koulutuksiin ja esihenkilövalmennuksiin. Nykyään toimin myymäläpäällikkönä Salessa Vaasassa.

KPO:lla on myös todella hyvät henkilökuntaedut. Alennusta saa esimerkiksi ruokaostoksista, käyttötavarasta, hotelleista ja ravintoloista – ja myös työhyvinvointiin panostetaan muun muassa liikunta- ja hyvinvointieduilla vuosittain.