Bli en multitalang på ABC


Om du gillar att jobba i en dynamisk och livlig arbetsmiljö skulle arbetet på en ABC-servicestation kunna passa dig. På ABC utvecklas du till en verklig multitalang och får vara en del av ett superteam!

Liv och rörelse på ABC!

Våra ABC-trafikbutiker är mångsidiga och fartfyllda arbetsmiljöer där du träffar kunder från både när och fjärran.

Till en vanlig arbetsdag hör olika butiks- och restauranguppgifter. Du kanske ger kunderna service i kassan eller på Hesburger, radar varor i hyllorna i butiken, fixar buffén, ser till att trafikbutiken är ren och städad eller lagar mat i köket, beroende på din kompetens. Arbetet på ABC är skiftarbete och kan även inkludera tidiga morgonskift eller sena kvällsskift.

Handelslaget KPO har ABC-stationer i Vasa, Oravais, Jakobstad, Karleby, Kalajoki, Ylivieska och Haapajärvi.

Kolla in KPO:s lediga jobb eller lämna en öppen ansökan.

Sandra
Medarbetare i trafikbutik

Jag blev överraskad av att det på riktigt kan vara roligt på jobbet! Vi har ett bra gäng och kommer utmärkt överens.

Det är roligt att jag också får använda svenska på jobbet. Det bästa är stamkunderna som vi pratar med just på svenska.

Jag jobbar på deltid och gör kvällsskift, för jag går tredje året på gymnasiet. Jag tycker att det är trevligt att ha något att göra efter skolan och jag kan göra något bra för andra.

Jony
Medarbetare i trafikbutik och kock

Arbetet på ABC är mångsidigt och flexibelt. Mest tycker jag om att arbeta i köket som kock. Jag har älskat att laga mat sen jag var liten, så det är fantastiskt att få göra det här som arbete. Om jag vill ha omväxling till arbetsdagarna, kan jag önska mig annorlunda skift.

KPO:s personalförmåner är också bra. Det finns inte många ställen med så här bra rabatter!

Liina
Medarbetare i trafikbutik

Det bästa med det här jobbet är att jag träffar olika människor under dagen. Det är aldrig tråkigt här.

På Hesburger hjälper jag kunderna vid kassan och plockar ihop beställningar. Ibland tillreder jag också portioner. Arbetet på Sale omfattar till exempel arbete vid kassan, påfyllning och att hålla butiken ren.

Dessutom är det trevlig omväxling att göra innehåll till sociala medier. Idéer får förverkligas ganska fritt och det är roligt att göra dem.