Töihin autoliikkeeseen?


Oletko kiinnostunut autoista? Sinulle voisi sopia työ automyyjänä tai ruuvaamassa huollon puolella autoja kuntoon. KPO:n autoliikkeissä on tarjolla monipuolisia töitä ja rento meno!

Huollamme ja myymme autoja!

KPO:n autoliikkeet edustavat ylpeänä Suomen laadukkaimpia automerkkejä. Huollamme ja korjaamme kaikki yleisimmät automerkit nykyisten merkkihuoltoedustusten lisäksi.

Autoliikkeen arki on asiakaslähtöistä työtä aina automekaanikosta automyyjään. Meillä voit työskennellä mm. autohuollon ja korikorjaamon tehtävissä, automyyjänä, autosihteerinä, auton katsastajana tai asiakaspalvelussa töiden vastaanotossa.

Osuuskauppa KPO:n autoliikkeitä ovat Automaa Oy ja Autoliike Nystedt Oy. Automaa sijaitsee Kokkolassa ja Vaasassa.  Autoliike Nystedt sijaitsee Kokkolassa, Pietarsaaressa sekä Ylivieskassa. Lisäksi Nystedt toimii nimellä Maakunnan Auto Seinäjoella ja Kauhajoella.

Katso KPO:n avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

 

Työntekijät kertovat:

Teemu
Mekaanikko, Autoliike Nystedt

Mekaanikon työ sopii sellaiselle, joka tykkää tehdä käsillään työtä eikä halua istua koneen ääressä. Tässä työssä ei ole yhtään samanlaista työpäivää, vaan saa tehdä erilaisia hommia päivittäin ja myös uusia töitä, joita ei ole aiemmin tehnyt.

Työhöni kuuluu perushuoltoja päivittäin, renkaiden vaihtoa sesonkeina sekä vaativampia huoltoja, kuten moottorin vaihtoja ja vikadiagnoosien tekemistä. Tykkään haasteista ja erityisesti vikojen etsimisestä, joissa voi kestää jopa yli viikkokin selvitellä ongelmaa. Parasta on erilaisten autojen testailu ja niiden toimintaan tutustuminen.

Sami
Automyyjä, Automaa

Työssä parasta on se, että on ihmisten kanssa tekemisissä ja pääsee tekemään myyntityötä. Myös hienot autot ovat kiva lisä. Työpäiviin kuuluu autojen esittelyn lisäksi paljon työtä koneella. Nykyisin tarjouspyyntöjä tulee paljon netin kautta ja vastailemme asiakkaille sähköpostilla ja puhelimitse. Lisäksi hoidan auton ostaneiden kanssa kauppasopimuksia, rahoitussopimuksia, vakuutuksia ja auton toimituksia. Asiakkaita meillä on tämän alueen lisäksi ympäri Suomen.

Moni ei varmasti tiedä, että KPO:lla on hyviä etuja myös autojen ostamiseen e-Passin, ravintolaetujen ja muiden henkilöstöetujen lisäksi.