Moniosaajaksi ABC:llä


Jos tykkäät työskennellä dynaamisessa ja vilkkaassa työympäristössä, voisi työ ABC-liikenneasemalla sopia juuri sinulle. Apsilla opit todelliseksi moniosaajaksi ja pääset osaksi huippuporukkaa!

Vilskettä ja vilinää Apsilla!

ABC-liikennemyymälämme ovat monipuolisia ja vauhdikkaita työympäristöjä, jossa kohtaat asiakkaita niin lähiseudulta kuin kauempaakin.

Tavalliseen työpäivään kuuluu erilaisia marketin ja ravintolan töitä. Saatat esimerkiksi palvella asiakkaita kassalla tai Hesburgerissa, hyllyttää tuotteita kaupan puolella, fiksata noutopöytää, huolehtia liikennemyymälän siisteydestä tai osaamisesi mukaan valmistaa ruokaa keittiössä. Työ Apsilla on vuorotyötä ja voi myös sisältää aikaisia aamuvuoroja tai myöhäisiä iltavuoroja.

Osuuskauppa KPO:n ABC-asemia on Vaasassa, Oravaisissa, Pietarsaaressa, Kokkolassa, Kalajoella, Ylivieskassa ja Haapajärvellä.

Kurkkaa KPO:n avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Sandra
Liikennemyymälätyöntekijä

Minut yllätti se, että töissä voi olla oikeasti hauskaa! Meillä on hyvä porukka ja tulemme mahtavasti toimeen.

On kiva, että voin käyttää töissä myös ruotsinkieltä. Parasta ovat vakioasiakkaat, joiden kanssa juttelemme juuri ruotsiksi.

Teen osa-aikaisena iltavuoroja, sillä opiskelen lukiossa kolmatta vuotta. Minusta on kiva, että koulun jälkeen on jotain tekemistä ja pääsen tekemään jotakin hyvää muille.

Jony
Liikennemyymälätyöntekijä ja kokki

Työ ABC:llä on monipuolista ja joustavaa. Eniten tykkään työskennellä keittiön puolella kokkina. Olen pienestä asti rakastanut ruuan laittamista, joten on mahtavaa päästä tekemään tätä työkseen. Jos haluan vaihtelua työpäiviin, voin toivoa toisenlaisia vuoroja.

KPO:n henkilöstöedut ovat myös tosi hyvät! Näin hyviä alennuksia ei ole monessa paikkaa!

Liina
Liikennemyymälätyöntekijä

Parasta tässä työssä on se, että päivän aikana kohtaa erilaisia ihmisiä. Täällä ei ikinä ole tylsää!

Hesburgerissa palvelen asiakkaita kassalla ja kokoan tilauksia. Välillä myös valmistan annoksia. Työ Salen puolella pitää sisällään esimerkiksi kassalla työskentelyä, hyllyttämistä ja myymälän siistinä pitämistä.

Lisäksi some tuo kivaa vaihtelua työhön. Ideoita saa toteuttaa melko vapaasti ja niiden tekeminen on hauskaa.