Sokos Hotels-kedjan har premierat sina medarbetare – Årets Lyckobringare Heidi Uusitalo, Original Sokos Hotel Vaakuna Vasa


18.4.2024

På S-gruppens Resebranschdagar premierades de främsta bland Sokos Hotellens fantastiska medarbetare. I premieringskriterierna betonades kundupplevelsen, medarbetarupplevelsen och utvecklingen från året innan.

Priset Årets Lyckobringare gick till Heidi Uusitalo på Original Sokos Hotel Vaakuna i Vasa.

”Heidi jobbar i receptionen på Original Sokos Hotel Vaakuna där hennes leende lyser upp rummet och gläder både kollegorna och våra gäster. Med sin attityd och positiva energi skapar hon god stämning bland receptionsmedarbetarna. Vi kan ge ett exempel på Heidis känsla för situationen från förra sommaren. Våra gäster skulle gå på bröllop och den beställda taxin kom aldrig. Heidi bestämde sig för att köra gästerna med sin bil till kyrkan, och gästerna var mycket nöjda med denna service”, säger Riku Asukas, branschdirektör inom Handelslaget KPO.

Just lyckade kundupplevelser har en nyckelroll för att skapa långsiktig konkurrenskraft inom turistbranschen. Utmärkt kundnöjdhet skapar lojalitet hos kunderna och vilja att rekommendera oss. Att göra gästerna lyckliga har varit en av Sokos Hotels-kedjans viktigaste byggstenar för kundupplevelsen redan i många år. I år har kundnöjdheten stigit till nya toppnivåer. Det är tack vare våra kunniga medarbetare som är engagerade i och njuter av kundservicearbetet.

Den starka förnyelsetakten inom Sokos Hotels-kedjan fortsätter även detta år. Handelslaget KPO satsar också stort på att utveckla sin turist- och restaurangverksamhet. I april invigdes tornbyggnaden på Original Sokos Hotel Royal i Vasa, och i nästa fas av renoveringen fortsätter arbetena i hotellets Central-byggnad, där cirka 130 hotellrum och en parkeringsanläggning byggs. Hela komplexet blir klart under 2025. Dessutom är planeringsarbetena med det nya hotellet som ska byggas i Karleby redan i full gång.

Mer information:

Handelslaget KPO
Riku Asukas, branschdirektör, Handelslaget KPO, tfn 050 388 3488, riku.asukas@sok.fi