S-marketarna Kallentori och Halkokari i Karleby förnyades


22.12.2020

Totalrenoveringen av S-market Kallentori och uppdateringen av S-market Halkokari är nu färdig. Butikerna uppdaterades enligt det nya S-marketkonceptet.

S-market Halkokari är bara ett par år gammal, och där var renoveringen betydligt varsammare, en översyn av butikens anlete, som främst syns vid frukt- och grönsaksavdelningen och avdelningen för drycker.

Vid S-market Kallentori utfördes en totalrenovering, där alla ytor förnyades och alla kylinventarierna förnyades med både miljön och energieffektivitet i åtanke. Belysningen består numera av energisnåla LED-armaturer. I och med de nya butiksinventarierna blev butiken och i synnerhet kassasektion en betydligt rymligare. Kassasektionen utökades med två självbetjäningskassor, där man kan betala snabbt och smidigt. Produktutbudet anpassades så det allt bättre motsvarar kundernas behov och önskemål.

”Under detta och nästa år ska Handelslaget KPO:s alla 32 S-marketenheter förnyas. I Karleby var det S-marketarna Halkokari och Kallentori som stod först i tur. I S-market Kallentori syns renoveringen tydligare; butiken har blivit betydligt fräschare och rymligare. Våren 2021 står S-market i Kelviå i turen att förnyas, berättar Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen.

Mer information:
Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen