Kallentorin ja Halkokarin S-marketit Kokkolassa uudistuivat


22.12.2020

Uudistustyöt Kallentorin ja Halkokarin S-marketeissa on saatu valmiiksi. Myymälöiden ilmeet päivitettiin uuden S-market konseptin mukaiseksi.

S-market Halkokarin myymälä on vasta pari vuotta vanha ja siellä onkin tehty kevyempi uudistus, ilmeen kirkastus, joka näkyy erityisesti hedelmä- ja vihannes-, sekä juomaosastolla.

S-market Kallentorilla tehtiin kokonaisvaltainen remontti jossa myymälän pintoja uusittiin ja kaikki kylmäkalusteet uusittiin ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus huomioiden. Myymälän valaistus vaihdettiin energiatehokkaisiin Led-valaisimiin. Uusien myymäläkalusteiden myötä myymälä ja erityisesti kassa-alue avartuivat huomattavasti. Myymälään tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista. Tuotevalikoimaa on kehitetty vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

”Kaikki Osuuskauppa KPO:n 32 S-markettia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana. Kokkolassa ensimmäisinä uuden ilmeen saivat Halkokarin ja Kallentorin S-marketit. S-market Kallentorilla uudistus näkyy selvemmin, myymälän kokonaisilme on selvästi raikkaampi ja avarampi. Kälviän S-marketissa uudistus tullaan tekemään kevään 2021 aikana, kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:

Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja