S-market Vasaesplanaden slog upp dörrarna


27.5.2021

Handelslaget KPO:s 33:e S-market öppnades i centrum av Vasa på adress Vasaesplanaden 19. Butiken på ca 1000 kvadratmeter, som sysselsätter 15 personer, är inrymd i en helrenoverad fastighet.

Butiken är planerad och inredd enligt det nya konceptet för S-market; den är modern, fräsch och rymlig. Sortimenten i butiken är anpassade till den lokala efterfrågan, så man enkelt och snabbt kan köpa det man behöver i centrum. Utbudet av bl.a. frukter och grönsaker är brett och heltäckande och dryckavdelningen är stor och mångsidig.

Tack vare självbetjäningskassorna kan man handla snabbt, och parkera kan man bredvid butiken eller i parkeringshallen som finns i butiksfastigheten. Nya S-market håller öppet må–lö kl. 7–23 och sö kl. 9–23. Den nya butiken har också en matbutik på nätet med avhämtningsställe och hemtransport och Postens paketautomat.

Butiksinventarierna och butikstekniken är energisnåla och miljövänliga.

”Det känns fint att kunna öppna en ny enhet. S-market Vasaesplanaden är KPO:s första S-market i centrala Vasa, så den nya butiken innebär en kännbar förbättring av tjänsteutbudet till ägarkunderna i trakten, säger Jarmo Palola, chef för S-market- och Sale-gruppen.

Mer information:
Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen