S-market Vaasanpuistikko avattiin


27.5.2021

Osuuskauppa KPO:n 33. S-market avattiin Vaasan keskustaan osoitteeseen Vaasanpuistikko 19. Noin 1.000 neliöinen myymälä on remontoitu täysin ja työllistää n. 15 henkilöä.

Myymälä on uuden S-market konseptin mukainen, yleisilmeeltään modernin raikas ja avara. Myymälän valikoima on suunniteltu alueen asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoaa keskustan alueella helpon ja nopean asiointimahdollisuuden. Valikoimissa erityistä huomiota on kiinnitetty mm. hedelmien ja vihannesten kattavaan tarjontaan sekä laajaan juomaosastoon.

Pikakassat nopeuttavat kaupassa käyntiä ja pysäköintipaikkoja löytyy myymälän vierestä sekä samassa kiinteistössä sijaitsevasta parkkihallista. Uusi S-market palvelee pitkin aukioloajoin ma–la klo 7–23 ja su klo 9–23. Myymälästä löytyy myös ruoan verkkokauppa nouto- ja kotiinkuljetuspalvelulla sekä Postin pakettiautomaatti.

Myymälän kalusteet sekä myymälätekniikka ovat energiaa säästäviä sekä ympäristöystävällisiä.

”Hienoa päästä avaamaan uusi yksikkö. S-market Vaasanpuistikko on KPO:n ensimmäinen S-market Vaasan keskustan alueella, joten uusi myymälä parantaa asiakasomistajien palveluita merkittävästi alueella” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja