Renoveringen av S-market Laihela är nu färdig


17.5.2021

Handelslaget KPO driver just nu ett stort projekt, under vilket handelslagets samtliga 32 S-marketenheter förnyas. Arbetet har slutförts vid ungefär hälften av enheterna, och resten står i turen i år. Renoveringen av S-market Laihela är nu färdig. Vid renoveringen uppdaterades butiksmiljön enligt det nya S-marketkonceptet, och sortimentet utvecklades att allt bättre motsvara kundernas behov.

Den blågula färgskalan har tonats ned till en modernt mörkgrå nyans, och butiken verkar nu rymligare och trivsammare. Exponeringarna är nu allt klarare och attraktivare. Mest genomgripande är förändringarna på avdelningarna för drycker, frukt och grönsaker. Kassasektionen utökades med två självbetjäningskassor, där man kan betala snabbt och smidigt.

Butikerna ser fräschare och rymligare ut och uppdateras till ett modernare uttryck. Största delen av S-marketenheterna i Vasaregionen har redan renoverats, under höstens lopp kommer ännu S-market Korsnäståget och S-market Vörå att få sin ansiktslyftning. I Vasa bygger vi också en ny S-market i stadens centrum in till Vasaesplanaden, påpekar chefen för S-market- och Salegruppen, Jarmo Palola.

Mer information:
Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen