S-market Laihian uudistus on valmis


17.5.2021

Osuuskauppa KPO:lla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana uudistetaan kaikki 32 S-markettia. Noin puolet S-marketeista on jo uudistettu ja loput tehdään kuluvan vuoden aikana. S-market Laihian uudistus on nyt valmis. Remontissa koko S-marketin ilme päivitettiin uuden S-market konseptin mukaiseksi ja valikoimaa kehitettiin vastaamaan entistä enemmän asiakkaiden tarpeita.

Myymälän sinikeltainen väritys on vaihtunut päävärin osalta moderniin tummanharmaaseen ja yleisilme on muuttunut avarammaksi ja viihtyisämmäksi. Esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat. Juomaosasto sekä hedelmä- ja vihannesosasto kokivat suurimmat muutokset uudistuksen yhteydessä. Uutena lisäpalveluna myymälään tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista.

”Myymälöiden yleisilmeet raikastuvat uudistusten myötä sekä päivittyvät modernimmaksi. Vaasan seudulla on nyt suurin osa S-marketeista uudistettu, syksyn aikana uudistukset toteutetaan vielä S-market Ristinummella sekä S-market Vöyrillä. Vaasassa on myös käynnissä uuden S-marketin rakentaminen keskustaan Vaasanpuistikolle, kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja