Renoveringen av S-market Köpings är nu färdig


23.12.2020

Renoveringen av S-market Köpings i Malax har nu blivit klara. Renoveringen, som är ett led i det landsomfattande förnyandet av S-marketenheterna uppdaterades butiksmiljön enligt det nya S-marketkonceptet, och sortimentet utvecklades att allt bättre motsvara kundernas behov.

ar tonats ned till en diskret grå nyans, och butiken verkar nu rymligare och trivsammare. Exponeringen är nu tydligare och mer lockande än tidigare, och avdelningarna för frukt och grönsaker och drycker är rent av ståtliga. Kassasektionen har utökats med två självbetjäningskassor, där man kan betala snabbt och smidigt.

”Under detta och nästa år ska Handelslaget KPO:s alla 32 S-marketenheter förnyas enligt det nya S-marketkonceptet. Butikerna ser fräschare och rymligare ut och uppdateras till ett modernare uttryck. I Vasaregionen har nu S-market Gerby, S-market Smedsby och S-market Lillkyro förnyats. I Vasa pågår helrenoveringen och utvidgningen av S-market Brändö, som blir färdig våren 2021”, säger Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen

Mer information:
Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen