S-market Köpingsin uudistus on valmis


23.12.2020

Uudistustyöt S-market Köpingsissä Maalahdessa on saatu valmiiksi. Osana valtakunnallista S-market konsepti uudistusta koko S-marketin ilme päivitettiin uuden S-market konseptin mukaiseksi ja valikoimaa kehitettiin vastaamaan entistä enemmän asiakkaiden tarpeita.

Myymälän sinikeltainen väritys on vaihtunut päävärin osalta hillitympään harmaaseen ja yleisilme on muuttunut avarammaksi ja viihtyisämmäksi. Esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat, näistä erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto sekä juomaosasto ovat uudistuneet näyttäviksi. Lisäksi kassa-alueelle tuli kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista.

”Kaikki Osuuskauppa KPO:n 32 S-markettia uudistetaan tämän ja ensi vuoden aikana uuden S-market konseptin mukaiseksi. Myymälöiden yleisilmeet raikastuvat uudistusten myötä sekä päivittyvät modernimmaksi. Vaasan seudun yksiköistä on nyt uudistettu S-market Gerby, S-market Sepänkylä ja S-market Vähäkyrö. Vaasassa on käynnissä S-market Palosaaren uudistus sekä laajennus joka valmistuu keväällä 2021” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja