Prisma i Vasa och Karleby håller öppet till midnatt inför julen


16.12.2020

Handelslaget KPO utvidgar öppettiderna för Prisma i Karleby och Vasa inför julen. Under perioden 18–23.12.2020 håller Prisma i Karleby och Vasa öppet varje dag kl. 7.00–24.00. Prisma Jakobstad och Prisma Ylivieska håller sina normala öppettider.

Tack vare de längre öppettiderna kan man julshoppa utanför rusningstiderna. Juldelikatesserna kan man också beställa via matbutiken på nätet, dvs. tjänsten foodie.fi.

”Genom att förlänga öppettiderna i våra största butiker försöker vi undvika julrusher och därmed göra det ännu tryggare och smidigare att handla hos oss. Den här julen har vi framhållit för våra kunder att det vore bra om de undviker de traditionellt livligaste timmarna då de handlar. Vi rekommenderar att man gör sina julinköp redan under veckoslutet före jul och att man om möjligt förlägger sitt butiksbesök till de lugnaste timmarna på dygnet. Lugnast är det på våra butiker före klockan nio på morgonen och under de sena kvällstimmarna”, tipsar Jussi Suihkonen, direktör för Prisma- och Kodin Terra-gruppen vid Handelslaget KPO.

Mer information:

Handelslaget KPO

Jussi Suihkonen, direktör för Prisma- och Kodin Terra-gruppen