Vaasan ja Kokkolan Prismat avoinna joulun alla klo 24:een saakka


16.12.2020

Osuuskauppa KPO laajentaa Kokkolan ja Vaasan Prismojen aukioloaikoja joulun ajaksi. Aikavälillä 18.- 23.12.2020 Kokkolan ja Vaasan Prisma palvelevat joka päivä klo 7.00-24.00. Prisma Pietarsaari ja Prisma Ylivieska jatkavat normaaleilla aukioloajoillaan.

Laajemmat aukioloajat mahdollistavat jouluostosten tekemisen ruuhkia välttäen. Joulupöydän antimet on mahdollista tilata myös ruoan verkkokaupan eli foodie.fi-palvelun kautta.

”Pidentämällä aukioloaikoja suurimmissa myymälöissämme pyrimme ehkäisemään jouluruuhkien syntyä ja näin lisäämään kauppa-asioinnin turvallisuutta sekä sujuvuutta entisestään. Erityisesti tänä jouluna kannustamme asiakkaita välttämään perinteisesti vilkkaimpia asiointiaikoja. Onkin suositeltavaa ajoittaa jouluostoksia jo edeltävälle viikonlopulle sekä hyödyntää jouluviikon laajoja aukioloaikoja ja vuorokauden hiljaisempia tunteja mahdollisuuksien mukaan. Rauhallisimmat asiointiajankohdat myymälöissämme ovat aamulla ennen yhdeksää sekä myöhemmin illalla” Osuuskauppa KPO:n Prisma ja Kodin Terra -ryhmän johtaja Jussi Suihkonen vinkkaa.

Lisätietoja:

Osuuskauppa KPO

Prisma ja Kodin Terra -ryhmän johtaja, Jussi Suihkonen