Områdets modernaste däckhotell öppnat i Seinäjoki


8.10.2021

Maakunnan Auto öppnade ett nytt däckhotell i Seinäjoki 8.10.2021. Däckhotellet är beläget på samma tomt som bilaffären, och kan inhysa över 2 300 däcksatser, dvs. närmare 10 000 däck. Däckhotellet betjänar under namnet S-Rengas.

S-Rengas erbjuder bilisterna heltäckande däcktjänster. Hotellets automation ser till att däcken förvaras i optimala förhållanden och att felaktiga förvaringstemperaturer inte kommer åt att förkorta däckens livslängd. S-Rengas säljer däck och fälgar för alla säsonger, och erbjuder utom förvaring också säsongbyten av däck och rengöring av däck och fälgar. Dessutom erbjuds lagning av däck, balansering av hjul och kontroll av däckens lufttryck.

Man får Bonus med S-Förmånskortet på alla produkter och tjänster. Från och med början av år 2022 fungerar S-Rengas också på nätet, där man bekvämt kan boka och köpa tjänster.

”Däckhotellet är ett bekvämt och tryggt sätt att förvara däck. Tack vare de nya lokalerna kan vi erbjuda allt högklassigare tjänster, och ge vår stora kundkrets mer heltäckande betjäning i fråga om service och underhåll av bilen. Kunden kan lita på att däcken förvaras så bra som möjligt och till mycket konkurrenskraftigt pris”, säger Johan Lillbroända, vd Bilaffär Nystedt / Maakunnan Auto.

Johan Lillbroända, verkställande direktör, Bilaffär Nystedt / Maakunnan Auto

Maakunnan Auto är en fullservicebilaffär som verkar i Seinäjoki och Kauhava. Vi är en del av Bilaffär Nystedt, ett dotterbolag till Handelslaget KPO.