Seinäjoelle avattiin alueen modernein rengashotelli


8.10.2021

Maakunnan Auto avasi uuden rengashotellin Seinäjoelle 8.10.2021. Rengashotelli sijaitsee samalla tontilla autoliikkeen kanssa ja siellä on tilaa yli 2300 rengassarjalle, eli säilytykseen mahtuu lähes 10 000 rengasta. Rengashotellin palvelut kulkevat nimellä S-Rengas.

S-Rengas tarjoaa kattavat rengaspalvelut autoilijoille. Automaatio valvoo, että renkaat säilytetään optimaalisissa olosuhteissa eikä väärä säilytyslämpötila pääse lyhentämään renkaiden käyttöikää. S-Rengas myy renkaat sekä vanteet joka sesonkiin ja palveluihin kuuluu säilytyksen lisäksi kausivaihdot ja renkaidenpesu. Lisäksi saatavilla on mm. renkaiden paikkaukset, tasapainotukset sekä rengaspaineiden tarkastus.

Kaikista tuotteista ja palveluista saa Bonusta S-Etukortilla. Vuoden 2022 alusta S-Rengas palvelee myös verkkokaupassa, josta palvelut on helppo varata ja ostaa.

”Rengashotelli on helppo ja turvallinen tapa renkaiden säilytykseen. Uudet tilat mahdollistavat entistä laadukkaamman palvelun ja pystymme palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme kokonaisvaltaisemmin auton huoltoon ja ylläpitoon liittyen. Asiakas voi luottaa, että hänen renkaansa ovat parhaassa mahdollisessa säilytyksessä erittäin kilpailukykyiseen hintaan” kertoo toimitusjohtaja Johan Lillbroända Autoliike Nystedt/ Maakunnan Auto.

Johan Lillbroända,toimitusjohtaja Autoliike Nystedt/ Maakunnan Auto

Maakunnan Auto on täyden palvelun autoliike joka toimii Seinäjoella ja Kauhajoella. Olemme osa Autoliike Nystedtiä joka on yksi Osuuskauppa KPO:n tytäryhtiöistä.