Matbutik på nätet öppnades vis S-market Nivala


ingressiiiiidfdfdf

25.5.2020

S-market Nivala har utvidgat sitt tjänsteutbud och öppnat sin  matbutik på nätet. I matbutiken på nätet beställer och betalar kunden sina livsmedel på nätet. Inköpen plockas och kan hämtas ut på S-markets uthämtningsställe vid en tidpunkt som kunden själv kan bestämma. Nätbutiken tillhandahåller nästan hela livsmedelssortimentet på S-market och en del av bruksvarusortimentet. Tobaks- och alkoholprodukter kan man inte beställa online. Då man beställer, kan man ange om en produkt som inte är tillgänglig kan ersättas med en annan.

”Jag är övertygad om att den nya tjänsten underlättar våra kunders vardag. Till en början kan man hämta ut de plockade inköpen på S-markets Uthämtningsställe strax intill kassorna. Inom kort inleder vi också hemtransporten av inköp”, säger Marika Tuulenkari, chef för S-market Nivala.

Enklare att handla med smart inköpslista

S-markets matbutik på nätet erbjuder funktionen Smart inköpslista, som rekommenderar produkter på basis av kundens inköpshistoria och därmed förenklar beställningsproceduren. Till beställningarna på nätbutiken kan man också koppla inköpslistor som man har gjort med den även röststyrda mobilappen S-Inköpslista.