Ruoan verkkokauppa avattiin S-market Nivalaan


25.5.2020

Ruoan verkkokauppa avattiin S-market Nivalaan

S-market Nivala on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa S-marketin noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko S-marketin elintarvikevalikoima sekä päivittäiskäyttötavarat. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

Uskon, että uusi palvelu helpottaa asiakkaidemme arkea. Aluksi valmiit ostoskassit voi noutaa S-marketin Noutopisteeltä, joka sijaitsee kassojen vieressä. Lähiaikoina käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen” kertoo S-market Nivalan päällikkö Marika Tuulenkari.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

S-marketin ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.