Matbutik på nätet öppnades vid S-market Kalajoki


8.6.2020

Matbutik på nätet öppnades vid S-market Kalajoki

S-market Kalajoki har utvidgat sitt tjänsteutbud och öppnat sin matbutik på nätet. I matbutiken på nätet beställer och betalar kunden sina livsmedel på nätet. Inköpen plockas och kan hämtas ut på S-markets uthämtningsställe vid en tidpunkt som kunden själv kan bestämma. Nätbutiken tillhandahåller nästan hela livsmedelssortimentet på S-market och en del av bruksvarusortimentet. Tobaks- och alkoholprodukter kan man inte beställa online. Då man beställer, kan man ange om en produkt som inte är tillgänglig kan ersättas med en annan.

”Matbutiken på nätet har varit efterlängtad. Tjänsten underlättar i kundens vardag, eftersom man enkelt kan beställa matvarorna t.ex. under arbetsdagen och hämta dem på vägen hem. Avhämtningsstället finns inne i S-market vid kassorna. Inom kort inleder vi också hemtransporten av inköp”, säger Matti Ylitalo, chef för S-market Kalajoki.

Enklare att handla med smart inköpslista

S-markets matbutik på nätet erbjuder funktionen Smart inköpslista, som rekommenderar produkter på basis av kundens inköpshistoria och därmed förenklar beställningsproceduren. Till beställningarna på nätbutiken kan man också koppla inköpslistor som man har gjort med den även röststyrda mobilappen S-Inköpslista.