Ruoan verkkokauppa avattiin S-market Kalajoelle


8.6.2020

S-market Kalajoki on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa S-marketin noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko S-marketin elintarvikevalikoima sekä päivittäiskäyttötavarat. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

”Ruoan verkkokauppaa on toivottu. Palvelulla helpotetaan asiakkaan arkea, koska ruuat voi tilata helposti vaikkapa työpäivän lomassa ja noutaa kotimatkalla. Noutopiste sijaitsee S-marketin sisällä kassojen vieressä. Lähiaikoina käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen” kertoo S-market Kalajoen päällikkö Matti Ylitalo.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

S-marketin ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.