Förnyelsen av Sale Hakatori är klar


30.6.2023

Handelslaget KPO har uppdaterat butiksimagen för Sale Hakatori i enlighet med det nya Sale-konceptet, och butiken fick ett fräscht och modern utseende. Färgerna ändrades både ute och inne.

Butikens hela inredning förnyades och sortimentet uppdaterades för att bättre svara på kundbehoven i området. I synnerhet utökades urvalet av snabb mat och även kalla drycker fick mer utrymme. I samband med förnyelsen byttes kyl- och frysutrustningen och kylrummen ut mot nya energieffektiva anordningar som tar mindre plats och där produkter kan presenteras bättre. Väggarna målades och lokalerna anpassades för att göra butiken mer öppen och ljus.

Det är enklare än tidigare att handla i butiken, eftersom det finns mer rörelseutrymme och tydliga skyltar. En ny service på frukt- och grönsaksavdelningen är en juicemaskin som kan användas för att pressa apelsinjuice och en ny flaskreturautomat för kunder finns vid ingången.

”Vi har kommit långt med butiksförnyelserna på KPO. Förnyelsen av Sale-butikerna startade i fjol och kommer att slutföras i år. Sale-butikernas nya butikskoncept är fräscht och beaktar den moderna kundens behov, berättar Jarmo Palola, Handelslaget KPO:s kedjedirektör för S-market och Sale.

Mer information:
Jarmo Palola, kedjedirektör för S-market och Sale