Sale Hakatorin uudistus on valmistunut


30.6.2023

Osuuskauppa KPO on päivittänyt Sale Hakatorin myymäläilmeen uuden Sale-konseptin mukaiseksi, ja myymälän sai raikkaan modernin ilmeen. Värimaailma muuttui sekä ulkona että sisällä.

Myymälän kaikki kalusteet uusittiin ja valikoimia päivitettiin vastaamaan entistä paremmin alueen asiakkaiden tarpeita. Erityisesti nopean syömisen valikoima kasvoi ja myös kylmät juomat saivat lisää tilaa. Kylmä- ja pakastekalusteet sekä kylmähuoneet vaihdettiin uudistuksen yhteydessä uusiin energiatehokkaisiin laitteisiin jotka vievät vähemmän tilaa ja joihin tuotteet saadaan paremmin esille. Seinät maalattiin ja tiloja muokattiin, jotta kaupasta saatiin avarampi ja valoisampi.

Asiointi on entistä helpompaa, sillä myymälässä on avarammin tilaa liikkua ja opasteet ovat selkeämmin esillä. Hedelmä- ja vihannesosastolta löytyy uutena palveluna mehukone, jolla saa puristettua tuoretta appelsiinimehua ja uusi pullonpalautuskone palvelee asiakkaita sisääntulossa.

”Olemme KPO:lla hyvässä vauhdissa myymäläuudistuksien osalta. Sale myymälöiden uudistukset aloitettiin viime vuonna ja viedään tänä vuonna loppuun. Sale myymälöiden uusi myymäläkonsepti on raikas ja nykyaikaisen ostamisen tarpeita huomioiva” kertoo Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale ketjujohtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale ketjujohtaja