Förnyelsen av KPO:s Sale-butiker framskrider


10.11.2022

Handelslaget KPO uppdaterar Sale-butikerna. Först i tur att få det nya visuella uttrycket var Sale Kållby. Och nu har Sale Rewell, Sale Bockska hörnet, Sale Brändö och Sale-butiken i ABC Expresskurvan i Vasa fått det visuella uttrycket enligt det nya konceptet. Konceptförnyelsen ger Sale-butikerna ett fräscht modernt utseende. Lugna färger, visuella element och möbleringslösningar ökar trivseln i butikerna.

Genom butiksförnyelserna fick butikerna tydligare planlösningar och blev mer ljusa och luftiga. I renoveringarna förnyades ytor och möbler, möbler placerades om och sortimenten preciseras enligt kundernas behov. De största förändringarna kan ses i bland annat de förnyade produktpresentationerna på avledningarna för frukt och grönsaker. Även dryckesavdelningarna utmärker sig med nya möbler och utökade sortiment. För att underlätta smidiga inköp installerades även kassor för självbetjäning, som kunderna aktivt har börjat använda.

”Vi har nu förnyat över tio butiker och utifrån den respons vi fått av kunderna har vi lyckats väl. En ny atmosfär, bättre belysning och nya möbler har skapat en varm stämning i butikerna och gjort det enklare att göra inköp”, berättar Jarmo Palola, direktör för S-market och Sale -kedjan inom KPO.

Mer information:
Jarmo Palola, direktör för S-market och Sale -kedjan