KPO:n Sale-myymälöiden uudistukset etenevät


10.11.2022

Osuuskauppa KPO päivittää Sale myymälöitä. Ensimmäisenä uuden ilmeen sai Sale Kolppi. Ja nyt uuden konseptin mukaisen ilmeen ovat saaneet Vaasassa Sale Rewell, Sale Pukinkulma, Sale Palosaari sekä ABC Kiitokaaren Sale -myymälä. Konseptiuudistus tuo Sale-myymälöihin raikkaan modernin ilmeen. Rauhallinen värimaailma, visuaaliset elementit ja kalusteratkaisut lisäävät myymälöiden viihtyisyyttä.

Myymäläuudistuksien myötä myymälöiden pohjaratkaisut selkeytyivät ja myymälöistä saatiin valoisampia sekä avarampia. Remonteissa pintoja ja kalusteita uusittiin, kalusteita uudelleensijoitettiin ja valikoimia täsmennettiin asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Suurimmat muutokset näkyvät muun muassa uudistuneissa hedelmä- ja vihannespuolen esillepanoissa. Myös juomaosastot erottuvat edukseen uusien kalusteiden ja laajentuneiden valikoimien myötä. Sujuvan asioinnin helpottamiseksi kaikkiin myymälöihin tuli myös itsepalvelukassat, jotka asiakkaat ovatkin ottaneet aktiiviseen käyttöön.

”Olemme nyt uudistaneet toistakymmentä myymälää ja asiakkailta tulleen palautteen perusteella olemme onnistuneet hyvin. Uusi miljöö, parempi valaistus ja uudet kalusteet ovat tuoneet myymälöihin lämminhenkisyyttä ja lisänneet asioinnin helppoutta” kertoo Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale ketjujohtaja Jarmo Palola.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale ketjujohtaja