Förnyade S-market Toholampi och S-market Evijärvi är nu färdigställda


16.4.2021

Renoveringsarbetena vid S-market Toholampi och Evijärvi är nu färdiga. Vid renoveringen uppdaterades butiksmiljöerna enligt det nya S-marketkonceptet, och sortimenten utvecklades att allt bättre motsvara kundernas behov.

”S-market Toholampi renoverades senast år 2018 och S-market Evijärvi invigdes som ny år 2015. Butikerna var fortfarande i utmärkt skick, men i och med den nya looken är de ännu attraktivare och trivsammare”, säger Jarmo Palola, chef, för S-market- och Salegruppen.

Den blågula färgskalan har tonats ned till en diskret grå nyans, och butikerna verkar nu rymligare och trivsammare. Exponeringen är nu tydligare och mer lockande än tidigare, och avdelningarna för frukt och grönsaker och drycker är rent av ståtliga. Kassasektionen i bägge butikerna har dessutom utökats med två självbetjäningskassor, där man kan betala snabbt och smidigt.

Handelslaget KPO har 32 S-marketenheter, och konceptrefomen i kedjan kommer att slutföras inom det här året. Butikernas förnyade look utstrålar fräschör, och sortimenten har samtidigt anpassats ännu noggrannare till den lokala efterfrågan”, fortsätter Palola.

Mer information:
Jarmo Palola, chef för S-market- och Salegruppen