S-market Toholammin ja S-market Evijärven uudistukset ovat valmiit


16.4.2021

Uudistustyöt Toholammin ja Evijärven S-marketissa on saatu valmiiksi. Remontissa S-markettien ilme päivitettiin uuden S-market konseptin mukaiseksi ja valikoimia kehitettiin vastaamaan entistä enemmän asiakkaiden tarpeita.

”S-market Toholampi on remontoitu vuonna 2018 ja S-market Evijärven myymälä on valmistunut vuonna 2015. Myymälät ovat edelleen loistokunnossa, mutta uusi moderni ilme näkyy ja vaikuttaa viihtyvyyteen” kertoo S-market- ja Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola.

Myymälöiden sinikeltainen väritys on vaihtunut päävärin osalta hillitympään harmaaseen ja yleisilme on muuttunut avarammaksi ja viihtyisämmäksi. Esillepanot ovat nyt entistä selkeämmät ja houkuttelevammat, näistä erityisesti hedelmä- ja vihannesosastot sekä juomaosastot ovat uudistuneet näyttäviksi. Lisäksi myymälöihin tuli uudistuksen yhteydessä kaksi pikakassaa nopeuttamaan ja helpottamaan maksamista.

”Osuuskauppa KPO:lla on 32 S-markettia ja viime vuonna aloitettu S-markettien konseptiuudistus viedään tämän vuoden aikana loppuun. Myymälöiden yleisilmeet ovat raikastuneet uudistuksien myötä merkittävästi ja samalla on valikoimia räätälöity paikallista kysyntää vastaavaksi” Palola jatkaa.

Lisätietoja:
Jarmo Palola, S-market ja Sale -ryhmän johtaja