Återförsäljningen och serviceverksamheten för Ford i Karleby övergår till Automaa 1.9.2020


18.8.2020

Ford har redan en längre tid ingått i Automaas sortiment i Vasa. Nu utvidgas Automaas Ford-representation också till Karlebyregionen.

Att inleda återförsäljning och serviceverksamhet i Karleby är en åtgärd i enlighet med Automaas strategi som förenhetligar märkesutbudet vid de olika verksamhetsställena. ”Vi är mycket entusiastiska över att kunna bredda samarbetet med Ford, och hälsar alla Ford-kunder välkomna till Automaa. Särskilt glad är jag över att vi nu kan erbjuda en allt större kundkrets Bonus med S-Förmanskortet för inköp av bil och servicetjänster”, säger Niklas Wingren, vd Automaa Oy.

I det breda modellutbudet från Ford hittar du alltid ett lämpligt, högklassigt och ekonomiskt alternativ för transport av både personer och varor; en liten Fiesta, en stor Transit-skåpbil eller något där emellan. Ford-bilarna är kända för sina goda köregenskaper och sin rikhaltiga standardutrustning. Alla person- och paketbilsmodeller från Ford som säljs i Europa kan redan nu eller i framtiden väljas i elektrifierat utförande – mildhybrid, elhybrid, laddhybrid eller elbil.

Mer information:

Niklas Wingren, vd