Ford jälleenmyynti ja huoltotoiminnot Kokkolassa siirtyvät Automaalle 1.9.2020


18.8.2020

Ford on kuulunut Automaan merkkivalikoimaan jo pidemmän aikaa Vaasassa. Nyt Automaan Ford-edustus laajenee myös Kokkolan alueelle.

Fordin jälleenmyynnin ja huollon aloittaminen Kokkolassa on Automaan strategian mukainen toimi, jolla yhtenäistetään toimipaikkojen välisiä merkkiedustuksia. ”Olemme innostuneita päästessämme laajentamaan yhteistyötä Fordin kanssa ja toivotamme kaikki Ford asiakkaat tervetulleiksi Automaalle. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme nyt tarjoamaan Bonusta S-Etukortilla auton ostosta ja huoltopalveluista entistäkin isommalle asiakaskunnalle”, sanoo Automaa Oy:n toimitusjohtaja Niklas Wingren

Laajasta Ford-mallistosta löydät aina sopivan, laadukkaan ja taloudellisen vaihtoehdon sekä henkilöiden että tavaroiden kuljettamiseen olipa tarpeesi pieni Fiesta, iso Transit-pakettiauto tai jotain siltä väliltä. Ford on tunnettu hyvistä ajo-ominaisuuksistaan ja kattavasta vakiovarustetasostaan. Kaikkiin Euroopassa myytäviin Ford henkilö- ja pakettiautomalleihin on jo nyt tai tulevaisuudessa valittavissa sähköistetty vaihtoehto – kevythybridi, täyshybridi, ladattava hybridi tai täyssähköauto.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Niklas Wingren