Amarillo i Karleby totalförnyades – The Table samlar gästerna runt ett gemensamt bord


20.9.2021

Den fullständigt förnyade restaurang Amarillo öppnade i Kaarle den 17.9.2021. Den fräscha och färggranna inredningen och upplevelsen att äta middag i grupp, står i centrum då den nya restaurangen öppnar sina dörrar.

Gemenskap, upplevelser och gästernas trivsel är teman som lyfts fram i Amarillos nya affärsidé, för att inte glömma bort själva smakupplevelsen. Restaurangbesöket ses som en gemensam upplevelse, där allt finns till för att dela med varandra; mat, dryck, stämning och känsla.

Faktorer som påverkar restaurangens trivsamhet är själva miljön samt bland annat belysningen. Designern Jaana Ekman från **Visionary Design Partners **fräschade upp interiören på Amarillo och förde med sig en massa intressanta detaljer. Baren förvandlades till en snygg mötesplats, dit gästerna också blir ledda vid ankomst.

The Table – stadens mest eftertraktade bord

**The Table **är en intressant, annorlunda och aktuell middagsupplevelse, som inte finns på annat håll! Kvällens meny är densamma för alla. Priset är rimligt. Ett sex personers bord står i fokus, där också en del av rätterna tillreds. Bordets ärade gäster blir serverade av en särskild Entertainer samt en Cheftainer från köket. Dessa underhållare flänger tillsammans runt bordet. Detta bör ses. Och upplevas.

”Det har alltid varit roligt att dela på Amarillos rätter. Men sättet att dela med sig lyfts nu upp på en helt ny nivå. Kvällen runt The Table är en upplevelse i sig och en väldigt social tillställning”, berättar Jenny Nieminen, restaurangchef i Karleby Amarillo. Hon fortsätter med att säga ”Vår uppgift är att föra människor samman och erbjuda dem stunder, där de bästa historierna och minnena bildas. De berättelser som delas såväl i sociala medier som i vardagen”.

I både menyn och drinklistan betonas färska råvaror, till exempel de smaksirap som används i drinkarna är alla självlagade. Gästernas individuella önskemål tas i beaktande och menyn har fått flera vegetariska alternativ.

Amarillos nya yrkesgrupp – underhållare

Även personalen får en ny roll i den förnyade Amarillo. Servitören är nu en entertainer, vilket beskriver det nya ansvaret bra. ”Vår uppgift är att sköta om våra gäster på ett oförglömligt sätt, från välkomstdrink tills kvällens slut. För kvällens gång och stil svarar entertainern själv”, säger Jenny Nieminen.

Den förnyade Amarillo i Karleby öppnades den 17.9.2021 kl. 16.00.

För mera information

Restaurangchef Jenny Nieminen 050 432 7567 e-post: jenny.nieminen@sok.fi

AMARILLO

Amarillo-kedjan, som tillhör S-gruppen, har 22 restauranger i Finland samt en i Tallinn, Estland. Restaurangkedjan har förnyat nästan alla sina restauranger. Kärnan för den nya Amarillo är det sammanlänkande The Table -middagsbordet, de fräscha och läckra mexikanska maträtterna samt de populära burgarna. Nya Amarillo är en plats med ett ständigt hålligång.
www.amarillo.fi