Kokkolan Amarillo uudistui täysin – The Table kokoaa ruokailijat yhteiseen pöytään


20.9.2021

Kokonaisvaltaisesti uudistunut Amarillo avautui Kaarlessa 17.9.2021. Yhdessä syöminen ja raikkaan värikäs sisustus esittävät nyt ravintolassa pääosia.

Amarillon uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi; tunnelma, ruoka, juomat ja kokemukset.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Visionary Design Partnersin sisustussuunnittelijan Jaana Ekmanin käsissä Kokkolan Amarillo raikastui ja sai paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Baarista muovattiin näyttävä kokoontumispaikka, jonne vieras ohjataan ensimmäisenä.

The Table on kaupungin halutuin pöytä

The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa! Menu on sama kaikille. Kohtuuhintaan. Ytimessä on kuuden henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka häärivät pöydän ympärillä. Tämä pöytä on nähtävä. Ja koettava.

”Amarillon annoksia on aina ollut kiva syödä yhdessä. Nyt teimme jaettavuudesta oman tuotteensa. Kokemus on elämyksellinen ja hyvin sosiaalinen,” ravintolapäällikkö Jenny Nieminen Kokkolan Amarillosta kertoo ja jatkaa ”Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä”.

Amarillon ruoka- ja drinkkilistalla panostamme tuoreisiin raaka-aineisiin, keitämme kaikki drinkeissä käytettävät makusiirapit itse. Vieraiden yksilölliset valinnat otetaan huomioon ja vegeannoksia on tuotu listalle lisää.

Viihdyttäjät ovat Amarillojen uusi ammattikunta

Myös henkilökunta saa uusitussa Amarillossa aivan uuden roolin. Tarjoilija on nyt entertainer, mikä viestiikin hyvin mistä on kyse. Tehtävämme on pitää vieraistamme elämyksellisesti huolta, alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Palvelun nuotit päättää kukin viihdyttäjä itse”, Jenny Nieminen sanoo.

Kokkolan Amarillo avautui uusittuna 17.9.2021 klo 16.00.

Lisätiedot:
Ravintolapäällikkö Jenny Nieminen 050 432 7567 sähköposti: jenny.nieminen@sok.fi

AMARILLO

S-ryhmään kuuluvia Amarillo-ravintoloita on 22 Suomessa ja yksi Tallinnassa, Virossa.

Ketju on uudistanut melkein kaikki ravintolat. Uuden Amarillon ytimenä ovat yhteisöllinen The Table -pöytä, tuoreet ja näyttävät meksikolaiset ruoka-annokset sekä Amarillon suositut burgerit. Uusi Amarillo on paikka, jossa tapahtuu koko ajan.
www.amarillo.fi