Matbutik på nätet öppnades vid S-market Oulainen


2.7.2020

S-market Kalajoki har utvidgat sitt tjänsteutbud och öppnat sin matbutik på nätet. I matbutiken på nätet beställer och betalar kunden sina livsmedel på nätet. Inköpen plockas och kan hämtas ut på S-markets uthämtningsställe vid en tidpunkt som kunden själv kan bestämma. Nätbutiken tillhandahåller nästan hela livsmedelssortimentet på S-market och en del av bruksvarusortimentet. Tobaks- och alkoholprodukter kan man inte beställa online. Då man beställer, kan man ange om en produkt som inte är tillgänglig kan ersättas med en annan.

”Hela vår personal har ivrigt väntat på att näthandeln ska börja, och vi hoppas att den ska vara ett bra komplement till våra andra tjänster. Till en början kan man hämta ut de plockade inköpen på S-markets Uthämtningsställe strax intill ingångsportarna. Inom kort inleder vi också hemtransporten av inköp”, säger Henna Takalo, chef för S-market Oulais.

Enklare att handla med smart inköpslista

S-markets matbutik på nätet erbjuder funktionen Smart inköpslista, som rekommenderar produkter på basis av kundens inköpshistoria och därmed förenklar beställningsproceduren. Till beställningarna på nätbutiken kan man också koppla inköpslistor som man har gjort med den även röststyrda mobilappen S-Inköpslista.

Mer information:
Henna Takalo S-marketchef