Ruoan verkkokauppa avattiin S-market Oulaisiin


2.7.2020

S-market Oulainen on laajentanut palveluitaan ja aloittanut ruoan verkkokaupan. Ruoan verkkokaupassa asiakas tilaa ruoat ja maksaa ostoksensa verkossa. Valmiiksi keräillyt ostokset ovat haettavissa S-marketin noutopisteestä asiakkaan ennalta päättämään aikaan. Verkkokaupassa on tarjolla lähes koko S-marketin elintarvikevalikoima sekä päivittäiskäyttötavarat. Tupakka- ja alkoholituotteita verkosta ei voi tilata. Tilauksen yhteydessä voi valita, saako tuotteen korvata toisella, jos tilattua tuotetta ei ole saatavilla.

”Koko henkilökuntamme on odottanut innolla verkkokaupan aloittamista ja toivomme sen täydentävän palveluitamme entisestään. Aluksi valmiiksi kerätyt ostokset voi noutaa S-marketin Noutopisteeltä, joka sijaitsee sisääntuloporttien vieressä. Lähiaikoina käynnistämme myös ostosten kotiinkuljetuksen” kertoo S-market Oulaisen päällikkö Henna Takalo.

Älykäs ostoslista helpottaa ostosten tekemistä

S-marketin ruoan verkkokaupassa on käytettävissä Älykäs ostoslista –toiminto, joka suosittelee tuotteita asiakkaan aiempaan ostohistoriaan perustuen ja helpottaa näin tilauksen tekemistä. Verkkokaupan tilauksiin voi yhdistää myös puheohjauksella toimivaan S-Ostoslista -mobiilisovellukseen itse keräämiään kauppalistoja.

Lisätietoja:
Henna Takalo S-market päällikkö