Sokos on palannut Vaasaan


11.4.2024

Osuuskauppa KPO avasi Sokoksen Vaasan keskustaan torstaina 11.4.2024. Uuden konseptin mukainen Sokos-myymälä aukesi kauppakeskus Rewellin ensimmäiseen kerrokseen torin laidalle.

”Sokosta on pitkään toivottu takaisin Vaasaan ja nyt tämä toive paluusta toteutui 27 vuoden tauon jälkeen. Moderni Sokos soveltuu mainiosti Vaasaan vahvistaen kaupunkikeskustan elävyyttä, houkuttelevuutta ja vetovoimaa. Olemme investoineet yhteensä lähes 150 miljoonaa euroa viimeisien vuosien aikana pelkästään Vaasaan. Me haluamme tukea omilla investoinneillamme koko alueen ja pohjalaismaakuntien kehittymistä”, Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop toteaa.

Vaasan Sokoksen valikoima keskittyy naisten ja miesten muotiin, kauneuden ja kosmetiikan tuotteisiin sekä kodin sisustukseen. Myymälässä on uuden Sokos-ketjukonseptin mukaisesti muun muassa kauneuden osastolla uusi asiakasystävällinen esillepano, jossa ihonhoitotuotteet ja meikit löytyvät erillisinä kokonaisuuksina ja meikkauspiste sekä digitaalisia mainosnäyttöjä löytyy läpi myymälän. Lisäksi kolme itsepalvelukassaa nopeuttavat ostosten tekemistä.

”Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaiden ja hinnoiltaan houkuttelevien valikoimien lisäksi nykyaikaista asiointikokemusta ja hyvää palvelua. Toiveenamme on, että Sokos tavoittaisi brändin tuntevien asiakkaiden ohella myös nuoremman sukupolven, joka ei ole ennen nähnyt Sokosta Vaasassa”, kertoo toimialajohtaja Antti Paananen.

Asiakkaita uudessa Sokoksessa palvelee reilut kymmenen muodin, kauneuden ja sisustamisen ammattilaista. Henkilökunta on osallistunut koulutuksiin ja huolehtinut tuotteiden esillepanoista helmikuun alusta alkaen. Osa työntekijöistä on entisiä Emotionin työntekijöitä ja noin puolet uusia työntekijöitä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kim Biskop, puh. 040 5770 821
Toimialajohtaja Antti Paananen, puh 050 388 4016