Tule töihin KPO:lle


Meillä KPO:lla on huippu työporukka ja parhaat henkilökuntaedut! Olemme myös vastuullinen työnantaja ja pidämme työntekijöistämme huolta.

Tiesitkö, että Osuuskauppa KPO on yksi Pohjanmaan suurimmista työnantajista ja meitä KPO:laisia löytyykin jo noin 2100. Joukossamme työskentelee niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä, työuraansa aloittavia nuoria sekä vankan kokemuksen omaavia konkareita. Toimimme Vaasan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla.

Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia - tutustu työtarjontaamme ja tule mukaan joukkoomme!

Katso alta hyviä syitä miksi KPO on loistava työnantaja!

Kesätyöhaku on päättynyt

Osuuskauppa KPO palkkaa tänäkin vuonna 1200 kesätyöntekijää pohjalaismaakunnissa. Tule meille töihin Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Sokokseen, Emotioniin, Sokos Hotelliin, ravintolaan, S-Pankkiin tai konttorille.

Meille on tärkeää antaa nuorille mahdollisimman hyvä kesätyökokemus ja olemmekin mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tänä vuonna.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten, lukiolaisten sekä TUVA- ja TELMA-koulutukseen osallistuvien nuorten ensimmäiseksi kesäharjoittelupaikaksi, jonka kesto on kaksi viikkoa.

KPO:n varsinaisten kesätöiden ja Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkojen haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Olemme iloisia lukuisista kesätyöhakemuksista, ja tulemme ottamaan yhteyttä valittuihin kevään aikana.

Avoimet työpaikat - Mukaan huipputiimiin!


Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia! Kurkkaa olisiko meillä sinulle sopiva paikka auki tai täytä avoin hakemus. Huomioithan, että emme ota vastaan hakemuksia sähköpostilla.