Tule töihin KPO:lle

Meillä KPO:lla on huippu työporukka ja parhaat henkilökuntaedut! Olemme myös vastuullinen työnantaja ja pidämme työntekijöistämme huolta.

Tiesitkö, että Osuuskauppa KPO on yksi Pohjanmaan suurimmista työnantajista ja meitä KPO:laisia löytyykin jo noin 2100. Joukossamme työskentelee niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä, työuraansa aloittavia nuoria sekä vankan kokemuksen omaavia konkareita. Toimimme Vaasan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla.

Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia - tutustu työtarjontaamme ja tule mukaan joukkoomme!

Katso alta hyviä syitä miksi KPO on loistava työnantaja!

Etsimme 1200 kesätyöntekijää

Osuuskauppa KPO tarjoaa tänäkin vuonna kesätöitä 1200 nuorelle pohjalaismaakunnissa. Tule töihin meille Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Emotioniin, Sokos Hotelliin, ravintolaan, autokauppaan tai S-Pankkiin.

Meille on tärkeää antaa nuorille mahdollisimman hyvä kesätyökokemus ja olemmekin mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tänä vuonna.

KPO:n varsinaisten kesätöiden hakuaika on päättynyt. Toimipaikkojemme esihenkilöt ovat yhteydessä hakijoihin haastattelujen merkeissä huhtikuun aikana. Sinuun voidaan vielä ottaa yhteyttä mahdollisista peruutuspaikoista toukokuun aikana.

***

Alaikäisille suunnattujen Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkojen haku on päättynyt.

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten, lukiolaisten sekä TUVA- ja TELMA-koulutukseen osallistuvien nuorten ensimmäiseksi kesäharjoittelupaikaksi, jonka kesto on kaksi viikkoa.

Ilmoitamme valituille toukokuun aikana.

 

Avoimet työpaikat - Mukaan huipputiimiin!

Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia! Kurkkaa olisiko meillä sinulle sopiva paikka auki tai täytä avoin hakemus. Huomioithan, että emme ota vastaan hakemuksia sähköpostilla.