Tule töihin KPO:lle

Meillä KPO:lla on huippu työporukka ja parhaat henkilökuntaedut! Olemme myös vastuullinen työnantaja ja pidämme työntekijöistämme huolta.

Tiesitkö, että Osuuskauppa KPO on yksi Pohjanmaan suurimmista työnantajista ja meitä KPO:laisia löytyykin jo noin 2000. Joukossamme työskentelee niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin työntekijöitä, työuraansa aloittavia nuoria sekä vankan kokemuksen omaavia konkareita. Toimimme Vaasan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla.

Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia - tutustu työtarjontaamme ja tule mukaan joukkoomme!

Katso alta hyviä syitä miksi KPO on loistava työnantaja!

Etsimme 1200 kesätyöntekijää

Osuuskauppa KPO tarjoaa tänäkin vuonna kesätöitä 1200 nuorelle pohjalaismaakunnissa. Tule töihin meille Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Emotioniin, Sokos Hotelliin, ravintolaan, autokauppaan tai S-Pankkiin.

Meille on tärkeää antaa nuorille mahdollisimman hyvä kesätyökokemus ja olemmekin mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös tänä vuonna.

Hakuaika kesätöihin on 9.1.–31.3.2023.

HAE NYT!

*Alaikäisille suunnatuista Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelupaikoista tiedotamme myöhemmin.

Avoimet työpaikat - Mukaan huipputiimiin!

Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia! Kurkkaa olisiko meillä sinulle sopiva paikka auki tai täytä avoin hakemus. Huomioithan, että emme ota vastaan hakemuksia sähköpostilla.