Prisma Kokkolan uudistus on nyt valmis


27.6.2024

Kokkolan Prismassa kevään ajan käynnissä ollut mittava uudistus on nyt valmis. Päivittäistavarapuolta selkeytettiin uudelleenjärjestelyin ja käyttötavaraosastoilla on nyt uudet näyttävät esillepanot.

Myymälän ilme muuttui uuden Prisma-konseptin mukaiseksi. Kalusteita uusittiin ja värimaailma muuttui raikkaan moderniksi. Leveämmät pääkäytävät lisäävät asiointi mukavuutta ja osastot päivitettiin entistä selkeämmiksi kokonaisuuksiksi. Päivittäistavaraosasto sai lisää tilaa ja valikoimaa pystyttiin kasvattamaan. Hedelmä ja vihannesosastolla Itsudemon sushipiste muutti Ruokatorin päähän. Infopiste sai uuden konseptin mukaisen ilmeen ja S-Pankin palvelupisteen tilat uudistettiin ja ajanmukaistettiin. Kaikki kassapöydät vaihdettiin uusiin ja osassa niistä on nyt säädettävät ergonomiset sähköpöydät. Kauppakäytävä sai uuden moderniin ilmeen. Kaikki myymälän ostoskärryt uusittiin, uusista kevyesti rullaavista ostoskärryistä voi valita pienemmän tai suuremman kärryn ostosten määrästä riippuen.

Myymälän diginäytöt uusittiin ja hyllypäätyihin lisättiin diginäytöt helpottamaan ja ohjaamaan asiointia. Lisäksi koko myymälään asennetut digitaaliset hintaetiketit lisäävät hinnoittelun selkeyttä ja helpottavat myös myyjien työtä merkittävästi. Käyttötavaran verkkokaupan noutopiste löytyy pääkäytävältä josta Prisma.fi:stä tilatut tuotteet ovat noudettavissa kahden tunnin kuluttua tilauksesta.

Uudistuksen myötä Prisman tekniikkaa päivitettiin ympäristöystävällisillä ja energiatehokkailla ratkaisuilla ja laitteistoilla. Energiatehokkuutta parannettiin esimerkiksi uusimalla kaikki kylmäkalusteet. Prismaan tuli uusi C02-kylmälaitos ja ovelliset kylmäkalusteet sekä tehokas lämmöntalteenottojärjestelmä, jolla pystytään hyödyntämään kylmäjärjestelmän lauhde-energia rakennuksen lämmittämiseen. Myös muuta talotekniikkaa ajanmukaistetaan. Viime vuonna Prisman katolle asennettiin aurinkopaneelit, jotka tuottavat aurinkoisella säällä ison osan myymälän käyttämästä energiasta.

Prisman länsipuolelle on vasta avattu ABC-latausasema, jossa on 8 kpl Type2 -latauspistettä. Syksyllä ABC-lataus täydentyy vielä suurteholatausta tarjoavalla ABC-latausasemalla, joka avataan ABC-automaattiaseman puolelle.

”Kokkolan Prisman edellinen mittava remontti valmistui vuonna 2013. Nyt valmistunut uudistus on kokonaisvaltainen kasvojenkohotus Prismalle. Uudistetut tyylikkäät osastot tarjoavat aivan uudenlaista elämyksellisyyttä, esimerkiksi kaikki lastentuotteet on koottu samalle alueelle. Kiitos asiakkaillemme kärsivällisyydestä remontin keskellä”, kertoo Prismajohtaja Veli-Matti Haarala.

Lisätietoja:
Veli-Matti Haarala Prismajohtaja