KPO:n Kannustajat-ohjelmasta lähes 125 000 € tukea pohjalaismaakuntien urheiluseuroille


23.1.2024

Osuuskauppa KPO tukee pohjalaisia seuroja ja harrastusyhdistyksiä Kannustajat-ohjelman kautta, jossa KPO:n asiakasomistajat keräävät omilla ostoksillaan rahaa suosikkiseuralleen. Vuonna 2023 mukana toiminnassa oli 188 seuraa eri puolilta KPO:n toimialuetta ja tukea näille maksettiin yhteensä lähes 125 000 euroa. Aktiivisimmin ohjelmaa hyödyntäneet seurat ansaitsivat siitä tuhansien eurojen tuen toiminnalleen.

”Lasten ja nuorten harrastaminen on meille erityisen tärkeää. Kannustajat-ohjelma tarjoaa asiakasomistajillemme helpon tavan tukea paikallista harrastamista ja edistää liikunnallista elämäntapaa. Näyttää siltä, että seurat ovat löytäneet kannustajat-tukimuodon ja seuroille maksettiinkin tänä vuonna tukea ennätysmäärä. Viime vuonna ohjelmassa oli mukana lähes parisataa seuraa, joita kannustamaan liittyi yli 3 000 perhettä tai muuta taloutta” iloitsee Osuuskauppa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop.

Yksi mukana olleista seuroista oli Maalahtelainen urheiluseura Malax Idrottsförening r.f. 104 Kannustajan voimalla seuralle kertyi tukisummaksi yli 5000 euroa. ”Tukisumma auttaa meitä pitämään osallistumismaksut alhaisina. Näin jokaisella halukkaalla on mahdollisuus olla mukana toiminnassamme ja meillä on varaa pitää toimintaamme yllä, kertoo seuran puheenjohtaja Tove Donner.

Lisätietoja:

Kim Biskop, toimitusjohtaja