Elämyksiä hotelleissa ja ravintoloissa

Jos kaipaat menoa ja meininkiä ympärillesi, olet oikeassa paikassa. Työ hotelleissa ja ravintoloissa on hauskaa ja monipuolista!

Hauskoja kohtaamisia ja huippuja tyyppejä!

Hotelleissa ja ravintoloissa työpäivät sisältävät hauskoja kohtaamisia sekä ikimuistoisia elämyksiä ja työskentelet aina osana huippuporukkaa!

Meillä voit työskennellä mm. tarjoilijana, kokkina, ravintolapäällikkönä, vastaanottotyöntekijänä tai kerroshoitajana. Työ hotelleissa ja ravintoloissa on joustavaa vuorotyötä ja voi sisältää myös yövuoroja. Mahdollisuuksia on monia!

Osuuskauppa KPO:n ravintoloita löytyy Vaasasta, Kokkolasta sekä Ylivieskasta.  Sokos Hotellit palvelevat Vaasassa ja Kokkolassa.

Kurkkaa KPO:n avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Piritta
Entertainer ja palvelupäällikkö, Amarillo

Parasta ovat ehdottomasti kaikki työkaverit. Täällä on rentoja ja kivoja tyyppejä, joiden kaikkien kanssa tulen toimeen loistavasti. Lisäksi KPO:n henkilökunta-alennus on mahtava etu!

Caroline
Host ja entertainer, Butcher&Banker Vaasa

Paras puoli ravintolatyössä on ihmisten viihdyttäminen ja se, että saa olla oma itsensä. Olen parhaimmillani, kun on kiirettä ja paljon tekemistä. Heitän myös paljon läppää, heittäydyn ja olen oikeasti läsnä ihmisten kanssa. Ravintola-alalla on myös mahdollista edetä ja kehittää asioita. KPO:lla kuunnellaan työntekijän toiveita ja niihin reagoidaan.

Dodou
Cheftainer ja keittiön vuoropäällikkö, Amarillo

The best part about my job is the people. Having fun at work motivates me every day to get to work. I use English, Finnish and Swedish daily at work which is a huge plus.

Riikka
Hotellityöntekijä, Sokos Hotelli Kaarle

Kerroshoitajana työskennellessäni työpäivääni kuuluu huoneiden ja huonekäytävien siisteydestä huolehtiminen. Vastaanotossa kirjaan vieraita sisään ja ulos, neuvon ja opastan, teen ja muokkaan huonevarauksia sekä vastaan sähköposteihin ja puhelimeen

Aini
Hotellityöntekijä, Sokos Hotelli Kaarle

Parasta työssäni ovat työkaverit ja se, että saan kohdata monenlaisia ihmisiä työpäivän aikana. Hyvä palaute tyytyväiseltä majoittujalta on ehdottomasti paras motivaattori. KPO:lla työskentelyssä kivointa ovat loistavat henkilökuntaedut.