Prisma Liselund i Vasa får en restaurangvärld med nästan 300 kundplatser, då restaurangerna PizzaBuffa, Presso och Hesburger slår upp dörrarna


29.9.2021

Prisma Liselund i Vasa får en restaurangvärld med nästan 300 kundplatser, då restaurangerna PizzaBuffa, Presso och Hesburger slår upp dörrarna

Handelslaget KPO:s Prismacenter som öppnas våren 2022 får en stor restauranghelhet att komplettera tjänsteutbudet i centret. Med sina närmare 300 kundplatser betjänar restaurangerna sina kunder på ort och ställe, och erbjuder givetvis också takeaway-lösningar. ”Man har redan länge hoppats på en PizzaBuffa i Vasa. Många har bekantat sig med det populära konceptet vid flera andra Prismacenter i Finland, berättar branschchefen Riku Asukas.

PizzaBuffa är en lättillgänglig och snabb restaurang för hela familjen, där man kan avnjuta pizzor, fräscha sallader, varma rätter och läskande drycker. Utom kaffe erbjuder kaféet Presso bl.a. ugnsfärska bakverk och rejäla smörgåsar. Hesburger åter är den största kedjan av hamburgerrestauranger i Finland. Totalt kommer restaurangerna att sysselsätta 25–30 personer.

”Restauranghelheten kommer att färdigställas i god tid, och vi kommer att ’provköra’ den med Prismas personal. På så sätt får vi verkligt värdefull erfarenhet, och är så redo vi kan vara då Prismacentret slår upp dörrarna för sina kunder”, fortsätter Asukas.

PizzaBuffa – Kedja – Raflaamo.fi
Presso – Kedja – Raflaamo.fi
Hesburger – Kedja – Raflaamo.fi

Mer information:
Handelslaget KPO
Riku Asukas, branschchef, rese- och förplägnadsbranschen