Sale Replot avattiin 15.6.2012


18.6.2012

Sale Replot avattiin 15.6.2012 Mustasaaressa osoitteeseen Vallgrundintie 1. Uusi Sale on Osuuskauppa KPO:n 25. Sale-myymälä. KPO onkin viime vuosina vahvasti kehittänyt lähikauppaverkostoaan avaten muutaman viime vuoden aikana kolmetoista uutta Sale-myymälää. Palveluiden täydentyminen ja kehittyminen tarjoavat asiakasomistajille entistä paremman mahdollisuuden hyödyntää jäsenyyttään.

Uusi Sale täydentää alueen palvelutarjontaa merkittävästi. Salen pinta-ala on noin 600 neliötä ja myyntialaa on noin 400 neliötä. Tontilla palvelee myös ABC-polttoaineautomaatti. "Sale Replot tarjoaa asiakkaille monipuolisen ja laajan valikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa" toteaa Sale-ryhmän johtaja Jarmo Palola. Sale Replot työllistää salepäällikö Lorena Vargasin lisäksi 5 henkilöä.

Kiinteistö on pyritty sulauttamaan kulttuuriympäristöön mm. materiaalivalinnoilla; kiinteistö on puurunkoinen ja puuverhoiltu. Sale Replot on Osuuskauppa KPO:n ensimmäinen myymälä, jonka lämmitysmuotona on kylmätekniikan lauhdelämmön hyödyntäminen lämpöpumpulla. Investoinnin kokonaiskustannukset ovat n. 2 miljoonaa euroa ja rakennusurakoitsijana on toiminut Oy Tom Knip Ab Vaasasta.