S-market Kallentorin uudistus on valmis


22.1.2014

Kallentorin S-marketissa vuoden 2013 lopulla aloitettu uudistus on nyt valmis. S-marketin uudistuksen aikana kaikki kalustus uusittiin sekä myymälätekniikka vaihdettiin nykyaikaiseksi ja energiatehokkaaksi. Leipäosaston yhteyteen tuli uutena leipomotuotteiden paistopiste. S-marketissa palvelee 19 kaupan ammattilaista.

S-marketin sisäänkäynti on siirtynyt ulko-oven viereen ja markettiin pääsee entistä helpommin. ”Tavoitteemme remontin suhteen oli asioinnin nopeutuminen sekä valikoimien kehittäminen ja onnistuimme näissä hyvin”, toteaa S-ryhmän johtaja Jyrki Kentala.

S-marketin uudistus parantaa Kallentorin kauppakeskuksen palvelutarjontaa entisestään. Kallentorilla on monipuolinen liiketarjonta kuntosalista kahvilaan. Kauppakeskuksessa asiakkaita palvelee mm. posti ja apteekki sekä asiointia mukavoittaa lämmin parkkihalli.

S-marketin vaihdettua paikkaa saneerataan vanhat tilat uutta käyttöä varten minkä lisäksi kauppakeskuksen yleiset tilat ehostetaan. Näkyvämmät muutokset kauppakeskuksen ulkopuolella sisäänkäynneissä toteutetaan keväällä sulan maan aikaan.