Kodin Terran rakentaminen etenee


3.6.2009

Kokkolaan rakennettavan n. 13.000 neliön Kodin Terran rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tontilla tehdään parhaillaan paalutustöitä ja samalla on aloitettu myös liikenneympyrän rakentaminen. Kaupungin rakennuttama liikenneympyrä parantaa tulevaisuudessa liikenteen joustavuutta Heinolan alueella.

Myyntipäälliköiden rekrytointi Kodin Terraan päättyi toukokuun lopulla ja kiinnostuneita oli runsaasti. Hakijoita tehtäviin oli yhteensä 144. Henkilökunnan rekrytointi alkaa syksyllä ja suunniteltu avausajankohta on keväällä 2010.

Kodin Terra on S-ryhmän asumisen tavaratalo, joka painottuu rakentamiseen, remontointiin, kodin sisustamiseen sekä puutarhaan. Kodin Terra tulee tarjoamaan myös suunnitteluapua sekä muita rakentamiseen liittyviä palveluita. Kodin Terran tuotevalikoima on suunniteltu alusta alkaen S-ryhmän asiakasomistajien tarpeita vastaavaksi.

Kodin Terra- investointi on osa Osuuskauppa KPO:n strategian mukaista käyttötavarakaupan kehittämistä ja parantaa merkittävästi KPO:n erikoiskaupan tarjontaa Kokkolan markkina-alueella. KPO:lla on tavoitteena lähivuosina avata vastaava Kodin Terra -yksikkö myös Vaasaan.

Osuuskauppa KPO on lähes 86.000 asiakasomistajan omistama pohjalainen palveluyritys. KPO käyttää tuloksensa oman toimialueen asiakasomistajien palvelujen ja kauppapaikkaverkoston kehittämiseen.

 

OSUUSKAUPPA KPO

Lisätietoja                          

Antti Paananen

toimialajohtaja

 

Marko Jylhä

Kodin Terra -johtaja