Prisma Ylivieska renoveras


10.10.2024

Handelslaget KPO förnyar konceptet och affärsutrymmen i Prisma Ylivieska. Syftet med renoveringen är göra det smidigare och enklare för kunderna att handla i butiken och att utöka sortimenten. Renoveringen blir klar våren 2025.

Butiken får ett nytt utseende enligt det nya Prisma-konceptet. Inredningen förnyas och butiken får nya fräscha och moderna färger. Avdelningarna uppdateras så att de utgör tydligare helheter. Även shoppinggatans utseende moderniseras.

Vid renoveringen ligger fokus på en positiv kundupplevelse och även på husteknik och energifrågor. Prisma får en ny koldioksidanläggning och kylmöbler med dörrar samt ett effektivt värmeåtervinningssystem som gör det möjligt att dra nytta av kylsystemets kondensenergi för uppvärmning av byggnaden. Även den övriga hustekniken moderniseras.

Denna höst öppnas en ABC-laddstation på Prismas gård.

Prismas bruksvaruavdelningar får nya tydliga presentationer och barnartiklar, skönhet och välbefinnande samt sällskapsdjursprodukter får nya moderna avdelningsenheter. I det nya visuellt tilltalande konceptet kommer uppmärksamhet att fästas vid hela avdelningens miljö, presentationerna och ett ännu bredare sortiment.
”Den kommande moderniseringen är en genomgripande ansiktslyftning för Prisma Ylivieska. Renoveringen genomförs stegvis och vi strävar efter att den ska orsaka så lite olägenheter som möjligt för våra kunder. Vår personal hjälper kunderna även under renoveringen”, säger Prismadirektör Marko Jylhä.

Mer information:
Handelslaget KPO
Marko Jylhä, Prismadirektör